Pub-kvällar 2019      

 Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Puben-5395.jpg

 

29 MARS,  26 APRIL,  24 MAJ,  28 JUNI,  26 JULI, 

30 AUGUSTI – livemusik med Jonas LG start 20:30.

27 SEPTEMBER – Oktoberfest med tysk öl och ”Kallte Platte”

25 OKTOBER,  29 NOVEMBER

 

Påsktallrik

Fredagen den 12 april (fredagen innan påskveckan) serveras den traditionella påsktallriken i Bygdegården. Föranmälan krävs, så håll ögonen på vår Facebook-sida för mer information när det närmar sig.

 

 

Familjedag i Ausås

Söndagen den 15 september, kl 13:00 – 16:00, upprepar vi succén från tidigare år, med en familjedag i Bygdegården. På programmet konstutställning. Fika och korvgrillning. Lekar och pyssel för de små i biblioteket.  Se mer info på vår Facebook-sida. 

 

Oktoberfest

I samband med pubaftonen fredagen den 27 september omvandlas pubkvällen till en tyroler-inramad oktoberfest med öl (givetvis) och en tysk ”Kallte Platte”. Ingen anmälan krävs, eller m.a.o. ”kom som du är”.

 

 

Julbord

I november är det så dags igen för föreningens traditionella julbuffé för medlemmarna. Föranmälan krävs, så håll koll på vår Facebook-sida när det närmar sig, där kommer mer detaljer.

 

 

OBSERVERA!

För alla arrangemang i Bygdegården där puben är inblandad eller där vi på annat sätt serverar alkoholhaltiga drycker, så kräver vårt serveringstillstånd (alkohollagstiftningen) giltigt medlemskap i föreningen av de närvarande gästerna. 18 år är åldersgräns för köp/förtäring av alkohol.