Pub-kvällar 2019      

 Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Puben-5395.jpg

 

29 MARS,  26 APRIL,  24 MAJ,  28 JUNI,  26 JULI,  30 AUGUSTI,

27 SEPTEMBER (OKTOBERFEST),  25 OKTOBER,  29 NOVEMBER

 

Påsktallrik

Fredagen den 12 april (fredagen innan påskveckan) serveras den traditionella påsktallriken i Bygdegården. Föranmälan krävs, så håll ögonen på vår Facebook-sida för mer information när det närmar sig.

 

 

 

 

 

 

Familjedag i Ausås

Söndagen den 15 september upprepar vi succén från tidigare år, med en familjedag i Bygdegården. På programmet konstutställning med fika för de vuxna och lekar och pyssel för de små i biblioteket och på ovanvåningen.

 

 

 

 

 

 

Oktoberfest

I samband med pubaftonen fredagen den 27 september omvandlas pubkvällen till en tyroler-inramad oktoberfest med öl (givetvis) och en tysk ”kallte Platte”. Ingen anmälan krävs, eller m.a.o. ”kom som du är”.

 

 

 

 

 

 

Julbord

I november är det så dags igen för föreningens traditionella julbuffé för medlemmarna. Föranmälan krävs, så håll koll på vår facebook-sida när det närmar sig, där kommer mer detaljer.

 

 

 

 

 

 

 

OBSERVERA!

För alla arrangemang i Bygdegården där puben är inblandad eller där vi på annat sätt serverar alkoholhaltiga drycker, så kräver vårt serveringstillstånd (alkohollagstiftningen) giltigt medlemskap i föreningen av de närvarande gästerna. 18 år är åldersgräns för köp/förtäring av alkohol.